5 Ingrediente cheie pentru rutina ta

5 Ingrediente Cheie Pentru Rutina Ta!


Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este un umectant ce are capacitatea de a atrage și reține apa în piele. El poate reține de până la 1000 de ori greutatea sa în apă, de aceea utilizarea lui are efecte rapide și vizibile pe ten. Pielea uscată devine astfel mai elastică, mai hidratată și mai plină. Liniile fine sunt umplute, iar tenul capătă un aspect mai luminos.

Acid Hialuronic

Centella asiatica

Este un ingredient popular regăsit îndeosebi în produsele koreene. Centella Asiatica a fost folosită în medicina tradițională asiatică de sute de ani și era folosită îndeosebi la tratarea rănilor datorită proprietăților sale anti-inflamatoare. Principalele beneficii aduse pielii uscate sunt: hidratare, calmare și întărirea barierei de protecție a pielii. Are și efecte antioxidante ceea ce ajută pielea în lupta cu factorii nocivi de mediu (poluare, praf, raze UV). Conferă pielii uscate o senzație de confort și se regăsește în multe tipuri de produse (creme, seruri, loțiuni tonice etc.)

Centella asiatica

Acid lactic

Acidul lactic este un exfoliant blând de tip AHA (Alpha Hydroxy Acids) ce ajută la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii. Tenul uscat are și el nevoie de exfoliere, iar atâta timp cât folosim ingrediente blânde, diminuăm riscul iritațiilor sau al uscării excesive. Pielea uscată va deveni mai luminoasă, cu o textură mai uniformă și aspect mai fin. Acidul lactic are și proprietăți de hidratare, prin urmare vei avea duble beneficii din partea lui.

Acid lactic

Ceramide

Ceramidele joacă un rol crucial în menținerea sănătoasă a barierei de protecție a pielii și a unui nivel optim de hidratare. Acestea fac parte în mod natural din structura pielii, însă o dată cu înaintarea în vârstă calitatea și numărul acestora scade. Ele au rolul de a menține celulele pielii “sudate” între ele, favorizând astfel retenția apei în piele. Reducerea iritațiilor, calmarea pielii și îmbunătățirea nivelului de hidratare sunt principalele motive pentru care ar trebui să folosești ceramidele în rutina ta! Tenul uscat le va îndrăgi!

Ceramide

Glicerina

Glicerina este un umectant ce atrage și menține umezeala în ten păstrând pielea uscată elastică și hidratată. Este un ingredient popular în produsele cosmetice, mai ales în cremele hidratante, așa că șansele de a deține deja un produs cu glicerină sunt foarte mari. Totodată, aceasta facilitează penetrarea ingredientelor din produs în piele, crescând astfel eficiența acestora.


 Glicerina

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

Cele mai vândute