peptidele, peptides

Ce sunt peptidele și care sunt beneficiile pielii tale!

Peptidele!

Dacă peptidele nu fac parte din rutina dvs. de ingrijire, este posibil să pierdeți unele beneficii mari. Acestea sunt unul dintre cele mai discutate ingrediente din domeniul îngrijirii pielii anti-îmbătrânire.

Atunci când sunt aplicate pe pielea dvs., peptidele demonstrează beneficii remarcabile, revitalizând pielea și făcând-o mai rezistentă și mai puternică. Insa peptidele nu posedă proprietăți magice.

Cert este că nu există un singur ingredient care să abordeze toate semnele îmbătrânirii pielii - iar peptidele nu fac excepție. Acestea au un avantaj important pentru pielea ta, dar cel mai bine este să fii realist în așteptările tale pentru a evita dezamăgirea.

Peptidele au beneficii uimitoare pentru piele, dar rezultatele nu vor fi niciodată aceleași, doar cu o procedură cosmetică.

great skincare tips

Ce sunt peptidele?

Peptidele sunt lanțuri scurte de aminoacizi care acționează ca blocuri de proteine precum colagen, elastină și keratină. Aceste proteine sunt bazele pielii și sunt responsabile de textura si rezistența acesteia. Fără peptide, pielea noastră este mai puțin intactă, ceea ce poate duce la pierderea fermității, la apariția ridurilor, si la o schimbare a texturii tenului.

Atunci când sunt aplicate local pe piele, peptidele acționează ca niște mesaje,  declanșând celulele pielii să îndeplinească funcții specifice, cum ar fi construirea colagenului și elastinei, facind pielea să arate și să acționeze mai tânără.

Cercetări științifice ample au dovedit că peptidele pot sprijini pielea pe mai multe niveluri, de exemplu, întărind, calmând și hidratând tenul.

Peptidele nu sunt suficiente!

Deși este clar că peptidele sunt speciale, ca ingredient izolat nu sunt suficiente.  Aceasta înseamnă că produsele de îngrijire a pielii în care investiți ar trebui să conțină și alte ingrediente eficiente, cum ar fi antioxidanți și ingrediente care repară pielea.

Dacă obiectivul dvs. este sa obtineti o piele mai fină, mai moale, mai hidratată, mai fermă și cu aspect mai tânăr, va trebui să utilizați și alte ingrediente pe lângă peptide.
În plus, nu ar trebui să fii tentat de afirmația că există un peptid special sau un amestec de peptide, deoarece acest lucru pur și simplu nu există. Există multe peptide remarcabile și tot mai multe sunt descoperite. Dacă le combinați cu antioxidanți, ingrediente hidratante și reparatoare ale pielii într-un produs de îngrijire, vă puteți aștepta la rezultate fantastice împotriva multiplelor semne ale îmbătrânirii pielii.

Aici, va prezentam o lista ampla de produse care contin peptide.

Medi Peel - Power Aqua Cream 50ml

Medi Peel - Peptide 9 Volume Essence 100ml 

Medi Peel - Premium Naite Thread Neck Cream 100ml

Medi Peel - Bortox Peptide Ampoule 30ml

Medi Peel - Hyaluron Rose Peptide Eye Patch

Medi Peel - Hyaluron Cica Peptide Eye Patch

Medi Peel - Herbal Peel Tox 120ml

SNP - Prep Peptaronic Toner 320ml

SNP - Prep Peptaronic Serum 220ml

SNP - Prep Peptaronic Ampoule Mask 25ml 

Medi Peel - Algo Tox Deep Clear 150ml 

IsNtree - Cica Relief Cream 50ml

Concluzie

Peptidele sunt un ingredient esențial  împotriva îmbătrânirii și ar trebui să facă parte din rutina ta zilnica.  Nu uitați însă că utilizarea produselor de îngrijire a pielii cu un cocktail de ingrediente benefice, precum si protectie solara zilnica, este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru sănătatea și aspectul pielii dvs..

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

Cele mai vândute