South Korea, Korean Cosmetics

De Ce Cosmeticele Coreene?

Probabil fiecare din noi a auzit de cosmeticele coreene, asta dacă nu ești deja îndrăgostită de ele și le folosești de ceva timp. Odata aplicate pe ten, se simte calitatea superioara a ingredientelor si miracolul lor.

Cosmeticele coreene sunt create pentru a avea efect asupra tuturor tipurilor de ten și pentru a rezolva diverse probleme ale pielii, tocmai de aceea ingredientele și formula acestora joacă un rol important în eficiența lor. Majoritatea coreenilor au o piele destul de sensibila, astfel producatorii de cosmetica fac anumite teste si elaboreaza formule cit mai blinde, folosind ingrediente naturale care in mare parte au la baza centella asiatica,extract de musetel, extract de ceai verde, extract de propolis, orez, mucina de melc, madecassoside, azulene si alte plante asiatice potrivite pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil. 

Natural ingredients

Deasemenea, producatorii au venit cu ingrediente inovatite si demonstrate clinic, Acidul Hialuronic, Volufiline, Idebenone, Peptidele și multe altele.Specialistii Coreeni spun  că o rutină corectă de îngrijire a pielii este formată din 10 pași, insa acest ritual nu este obligatoriu si nu trebuie sa le respectati cu strictete in fiecare zi. Ideea ritualului coreean de infrumusetare se refera mai mult la ceea ce ati putea face pentru a va ajuta pielea sa arate bine.Aplicarea corectă a cosmeticelor curăță, pregătește și hrănește pielea pentru un aspect sănătos și tânăr al tenului. 

Mai jos veti afla ce fel de produse să achiziționezi și cum să le folosești corect:

Folosirea unui ulei de curățare: pentru înlăturarea impurităților și a machiajului.

IUNIK - Calendula Complete Cleansing Oil 200ml (Ulei de Curățare)

Folosirea unui gel de curățare pe bază de apă,pentru înlăturarea impurităților rămase în piele și a sebumului în exces.

Folosirea unui toner, pentru a restabili pH-ul pielii și a pregăti tenul să absoarbe următoarele produse aplicate.

Folosirea unor esențe pentru regenerarea și calmarea pielii

Folosirea unor tratamente, cum ar fi seruri sau fiole pentru tratarea diferitelor probleme ale tenului.

Folosirea unei creme de ochi vă va la reducerea cearcănelor și a liniilor fine.

    Folosirea unei creme hidratante, pentru a sigila toate substanțele aplicate și a hidrata intens pielea.


    Nu trebuie să ai o rutină formată din 10 pași, important este să-i oferi pielii tale de ce  are nevoie, vitamine si cele mai bune produse care au la baza ingrediente naturale. Indiferent de câți pași are rutina ta de îngrijire a pielii, important este să fii constantă în aplicarea acestora, în fiecare dimineață și seară. 


    Fiecare dintre noi poate avea o rutină de îngrijire a pielii care să ne aducă beneficii pe termen lung, indiferent de vârstă sau sex.

    Înapoi la blog

    Scrieți un comentariu

    Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

    Cele mai vândute