Anti Aging, Anti Wrinkle

Cum sa alegi cea mai buna crema Anti-Rid

Ridurile și îmbătrânirea sunt cele mai mari temeri ale unor femei.

Să recunoaștem, cu toții avem frica ca acest lucru se va întâmpla, mai tirziu sau mai devreme.

Imbatrinirea este un proces natural, uman, și inevitabil, cu toate acestea, există modalități de a încetini procesul de îmbătrânire. Pe lângă îmbătrânirea prematura, alți factori, cum ar fi expunerea la soare și un stil de viață nesănătos, pot contribui enorm la accelerarea semnelor de îmbătrânire. Alegerile noastre de a duce o viață sănătoasă, sau invers, au un impact semnificativ asupra pielii noastre pe măsură ce îmbătrânim. Deși ridurile vor veni odată cu îmbătrânirea, există modalități de a ajuta la minimizarea vizibilității pielii, menținând un stil de viață sănătos, dormind suficient și aplicând în mod obișnuit creme antirid.

Huxley - Cream Anti-Gravity 50ml (Crema de fata Anti-Aging)

 

Cremele antirid pot fi ceva sfint pentru multe femei care speră să arate mai tinere, mai sănătoase și mai strălucitoare. Insa, pentru a determina dacă cremele antirid pot reduce liniile fine și ridurile, trebuie să aruncăm o privire mai atentă asupra ingredientelor active găsite în acest tip de produse. Există anumite ingrediente puternice care furnizează  vitamine, minerale și antioxidanți, si care s-au dovedit a fi foarte eficiente în capacitatea lor de a relaxa ridurile și alte semne de îmbătrânire. 

Vitaminele și mineralele furnizează substanțe nutritive necesare absorbite în piele, iar antioxidanții ajută la distrugerea radicalilor liberi, eliminând toxinele din corp și piele. Cremele antirid au ca scop să repare elasticitatea pielii si sa stimuleaze producția de colagen. Cu toate acestea, există și ingrediente ineficiente găsite în cremele antirid care nu contribuie la rezultate pozitive. Diferitele tipuri de piele - combinație uscată, grasă, poate fi, de asemenea, un factor determinant în eficacitatea unei creme.

Women Face, Anti Aging


Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen  și elasticitatea pielii încep să scadă. Expunerea indelungata la soare fără protecție  solară va permite razele ultraviolete puternice să pătrundă în straturile profunde ale pielii, aceasta favorizează îmbătrânirea prematură. Multe tipuri de tratamente antirid pe piață sunt costisitoare și prezintă un risc ridicat de efecte secundare cu rezultate temporare. Cremele anti-îmbătrânire reprezintă totuși soluții de durată pentru pielea tânără.

TIAM - Vita A Anti-Wrinkle Moisturizer (Cremă Fluidă Anti-Aging)

Primele semne ca ai nevoie de crema-antirid ar fi urmatoarele:

Linii fine vizibile care apar în jurul ochilor.
Pielea pare să devină din ce în ce mai uscată și mai aspră.
Pielea pare mai plictisitoare, deshidratata si fara luciu.

Multe femei cred că ar trebui să înceapă să utilizeze produse anti-îmbătrânire în jurul vârstei de 30 de ani, dar cel  mai bine e să începeți să utilizați produse preventive la vârsta de 25 de ani . Este recomandat să folosiți creme mai blânde, bogate în antioxidanți, și să avansați treptat la produse mai puternice atunci când ajungeți la treizeci de ani. Vârsta potrivită pentru a utiliza aceste creme depinde de pielea ta, de alegerile stilului tău de viață și de alți factori.

Cele mai bune ingrediente active pe care trebuie sa le contina crema  anti-imbatrinire in rutina zilnica, ar fi urmatoarele:

Antioxidanți - luptă împotriva procesului de oxidare care începe atunci când pielea este expusă la elemente cum ar fi razele UV sau poluarea.

Vitamina C - stimulează producția de colagen și reînoieste celulele pielii.

Niacinamidă - netezește ridurile, crește producția de keratină pentru elasticitatea pielii și formează un strat exterior protector pe piele.

Acid hialuronic - completează umezeala pielii, confera o strălucire mai bogata și hidratată.

Retinol - ajută la reducerea ridurilor, favorizează pielea fermă, luminează petele solare.

Haruharu Wonder - Black Rice Hyaluronic Anti-Wrinkle Serum 50ml (Ser Hialuronic Anti-rid)

Cremele antirid eficiente aduc multiple beneficii pielii, dar pentru a reduce semnele imbatranirii, si pentru a-i oferi elasticitate si fermitate tenului,  va trebui sa utilizam produse care au formule speciale.

Este foarte important sa folosim doar creme care nu contin parabeni sau alergeni, iar un exemplu bun ar fi utilizarea cremelor antirid cu alge marine si SPF. In felul acesta, este prevenita imbatranirea prematura.
De asemenea, tesutul va fi revitalizat, urmele de oboseala vor fi indepartate. 

Cremele antirid sau cremele hidratatante, nu ar trebui sa lipseasca din rutina zilnica de ingrijire a oricarei femei.

Supletea si fermitatea sunt doua calitati importante ale tenului care contribuie la reducerea vizibila a semnelor de imbatranire.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

Cele mai vândute