Despre noi

Teamwork

Provetto: Sursa ta numărul unu pentru toate mărcile Coreene

Bine ați venit la Provetto, sursa dvs. numărul unu pentru toate mărcile Coreene. Cu o selecție captivanta de produse cosmetice coreene autentice, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune mărci de la distribuitori oficiali, la prețuri generos reduse.

La Provetto, suntem pasionați de îngrijirea tenului și a corpului și suntem mereu în căutarea celor mai bune produse pentru a le aduce la dvs. Toate mărcile sunt evaluate cu atenție și toate produsele trec printr-un proces riguros de selecție și sunt testate de noi pentru siguranța și calitatea lor.

De la începuturile noastre în 2021, am parcurs un drum lung pentru a ajuta femeile să înțeleagă modul în care funcționează fiecare produs și modul în care fiecare metodă de aplicare poate avea un beneficiu special. Suntem mândri să fim un magazin online de încredere și să oferim transport gratuit la comenzi de peste 250 lei.

Cumpără acum și bucură-te de produsele noastre premium de la cele mai bune mărci coreene, autentice și la prețuri accesibile.